ee czy ja wiem od niedzielnego kierowcy to ja bym samochodu jednak nie chciał, sprzęgło do wymiany, większość elementów ruchomych zapieczone, a silnik to pewnie od nowości nie widział więcej niż 2,5tys obr. raz przegonisz i większość rzeczy do wymiany. A z tą awaryjnością to jest tak że właściwie jak się coś psuje to jest to część elektryczna czy też elektroniczna, części mechaniczne właściwie się tylko zużywają rzadko jest teraz tak że coś się wymienia bo jest do niczego. Mamy niewielką szanse że trafi nam się wadliwa część gdyż teraz projektuje się z prawdopodobieństwem 1 do 10, a że to jest teoria więc możliwe że akurat się trafi seria wolna od wad
burm192
Chrysler
Grand Voyager 3.3V6
Miasto: Warszawa
2010-11-03, 21:47 rozrząd w Thalii
Właśnie w ten sposób czyli na chybił trafił kupowałem pompe paliwa do kangura w samochodzie padła więc poszedłem do sklepu nabyłem drogą kupna oczywiście po zamontowaniu okazało się że pompka jest wadliwa, więc wymontowałem i biegiem do sklepu wymienić i tu niespodzianka wymienić mozna dopiero jak się odda oni wyślą do producenta ten powie czy zepsuta trafiła do sprzedaży czy ja jak biegłem ze sklepu do warsztatu ją zepsułem , i teraz albo czekać na ekspertyze i auto stoi lub kupić następną i następną i następną bo akurat trafiła się wadliwa partia w sklepie
ddst
Skoda
Octavia wersja czołgowa :P
Miasto: Kraków
2010-11-03, 21:56 rozrząd w Thalii
no niestety trudno też się dziwić producentom bo tak to każdy by sobie na nową chciał wymienić, tutaj raczej powinien sklep zareagować i bez wahania wymienić Ci na nową, bo oni i tak dostali by zwrot pieniędzy lub towaru a klient by nie czekał tego okresu reklamacyjnego. Dlatego ja staram się kupować w jednym zaufanym sklepie tak żeby mnie sprzedawca poznał nawet jeśli jest trochę droższe to mam pewność że będzie na tyle miły żebym nie musiał czekać.