Forum samochodowe » Skoda forum » drgania na wolnych obrotach w fabii ?
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

drgania na wolnych obrotach w fabii ?

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3
Autor Wiadomość
szybka pomoc :) audi
A6 c6

Miasto: Lublin.Plymouth

Post2009-05-05, 22:39      drgania na wolnych obrotach w fabii ? Odpowiedz z cytatem
Myslałem ze tylko ja mam taki porabany nick ale szacunek przebiłes mnie Smile

Reklamy
toffik

Post2009-05-06, 21:31      drgania na wolnych obrotach w fabii ? Odpowiedz z cytatem
Hej, sprawdzę jeszcze kompresję, choć podczas odłączania wtrysków jeden po drugim wszystko wyglądało dobrze i silnik tak samo za każdym razem reagował. Zasugeruje jeszcze mechanikowi, że może to któraś poducha, a do tego czasu radio głośniej i w drogę.
Dzięki za radęSmile

toffik

Post2009-05-06, 21:33      drgania na wolnych obrotach w fabii ? Odpowiedz z cytatem
A co do nick'u to jest wiele Toffików, ale tylko jeden prawdziwy Very Happy

A6 c6

Post2009-05-06, 21:44      drgania na wolnych obrotach w fabii ? Odpowiedz z cytatem
A to czego ty masz sugerowac mechanikowi???
To on nie wie co ma sprawdzac???
z wtryskami to mi bardziej chodziło o to zeby je wyciagnac i zobaczyc jak pylą
a po drugie to nie chodziło mi o twój nick tylko o
"agentwrogiegoukladu"

toffik

Post2009-05-10, 22:33      drgania na wolnych obrotach w fabii ? Odpowiedz z cytatem
No właśnie ja trafiam na takich co nie wiedzą chyba wiele. Byłem w 2 ASO Skody, za każdym razem robili "diagnostykę komputerową", sprawdzali, testowali i nic z tego nie wynikało. Rozkładali ręce i nic nie byli w stanie pomóc. Jak pojechałem do prywatnego warsztatu to powiedzieli mi że nie mają komputera i nie zrobią. Dlatego właśnie postanowiłem kontynuować wątek na forum z myślą że ktoś mi coś podpowie. Rozwiązanie ze sprzedażą auta odpada:)

A6 c6

Post2009-05-10, 22:38      drgania na wolnych obrotach w fabii ? Odpowiedz z cytatem
No ale sprawdzies to cisnienie w cylindrach?

Forum samochodowe » Skoda forum » drgania na wolnych obrotach w fabii ? Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: