2007-11-24, 15:06 P.U.H Jarosław Włodarczyk- przekręt z samochodami sprow.
Ile razy a tak jest co miesiąc jak u każdego polaka zapewne cierpię na brak środków płatniczych sumienie mnie gnębi jak i dlaczego tak się nabrałem na tego Włodarczyka.jest mi strasznie przykro bo cierpię przez te 6000tyś które skradł mi ten typ!Spłacam kredyt zapewne podobnie jak inni zamiast cieszyć się wymarzonym autkiem a ten typ wydaje moje pieniądze.Poradzcie co można zrobić ,jak tą sprawę jeszcze poruszyć?Pozdrawiam
Reklamy
lotus
2007-11-27, 21:43 P.U.H Jarosław Włodarczyk- przekręt z samochodami sprow.
Ja bym sie specialnie nie przejmowal. Ktos kiedys powiedzial ze nie da sie oszukac uczciwego czlowieka. Gdybycsie nie byli pazerni i nie szukalibyscie nieistniejacych okazji nie bylo by oszustów. Nie pochawalam tych ktorzy naciagaja , ale mam zero szacunku do cwaniakow ktorzy szukaja ceny nie auta. Potem placza ze stracili zaliczke , ze przebieg nie oryginalny , ze auto sie psuje. A dobrze wam poszukiwacze super okazji. Pozdrawiam
greg
2007-11-29, 21:56 P.U.H Jarosław Włodarczyk- przekręt z samochodami sprow.
lotus - sorry ale Ty to jak idziesz do sklepu i widzisz dwa te same bochenki chleba - w różnych cenach to kupujesz pewno ten droższy? A jak możesz zapłacić tyle samo i ktoś Ci to przywiezie do domu to pewno nie chcesz tylko zapitalasz parę kilometrów aby wydać tyle samo i kupić w sklepie? Komu Ty ściemniasz - bez urazy - myślisz, że tu są sami cwaniacy i kombinatorzy? Faktycznie nie była to okazja jak widać- straciliśmy... Tak się ten świat kręci, że jedni sprowadzają samochody a drudzy nimi jeżdżą, jedni budują domy a drudzy w nich zamieszkują - nie wiem co Cię tak dziwi? Myślę, że Ty wszystkiego sam nie robisz... ? Pozdrawiam - bez urazy - ale ....
Rysiek
2007-11-29, 22:02 P.U.H Jarosław Włodarczyk- przekręt z samochodami sprow.
greg to nie tak
jesli wiesz, ze chleb kosztuje 4zl, to jak ci ktos mowi, ze za 2zl przywiezie ci taki super swiezy, prosto z pieca, tylko musisz w ciemno mu te 2zl wyslac, to mu wysylasz i w to wierzysz? niestety tak, a ja sobie tego tak samo jak lotus nie wyobrazam... tym bardziej, ze od paru lat ostrzega sie przed takimi oszustami
Daoo
2007-12-04, 12:27 P.U.H Jarosław Włodarczyk- przekręt z samochodami sprow.
Tak odezwali sie ci którzy sprzedają nam te wszystkie auta z zachodu.Widzę na oko że auto bite, malowane itd. a właściciel w żywe oczy potrafi się zarzekać ze nic z tego auto było nie ruszone i oczywiście żąda ceny jak za prawie nowe twierdząc że i tak zarabia na nas tylko marne tyś zł i koszta przywozu mu się tylko zwracają.Ci panowie na siłę stworzyli rynek wmuszając w nas przeświadczenie że nie kupimy dziś auta nie kąbinowanego.Żałosne więc i wy jesteście naiwni i kupujecie te auta nie szukając okazji? przestańmy się denerwować na wzajem i ludzi nie związanych ze sprawą proszę o nie komętowanie głópie tej sprawy.
marco
2007-12-18, 13:29 P.U.H Jarosław Włodarczyk- przekręt z samochodami sprow.
No i mamy śledztwo zawieszone - tak jak się spodziwaliśmy.
Przyznam, że już wcale nie wchodzę na forum - ktoś z Was tylko przysłał mi info na GG i przypomniałem sobie o sprawie.
Mam tylko pytanie - czy ktoś z Was we własnym zakresie coś w tej sprawie robi - pytam, bo byli tacy, którzy chcieli coś działać i pozywać pełnomocnika i pracowników.
Ja osobiście o sprawie już prawie zapomniałem i od 3 miesięcy cieszę się nowym samochodem - nie sprowadzonym, tylko z salonu .
Pozdrawiam śwątecznie...
ajko
2007-12-22, 23:06 P.U.H Jarosław Włodarczyk- przekręt z samochodami sprow.
TO JUŻ JEST KONIEC?
NIE MA JUŻ NIC? JESTEŚMY BEZ KASY CO ZA SPRYT?
WESOŁUCH ŚWIĄT
ajko
2008-01-13, 11:58 P.U.H Jarosław Włodarczyk- przekręt z samochodami sprow.
Tu już chyba nikt nie zagląda.
ajko
2008-01-13, 12:02 P.U.H Jarosław Włodarczyk- przekręt z samochodami sprow.
Wszyscy się pogodzili z utratą kasy?????
Heiduk
Audi
A4
2008-01-13, 12:12 P.U.H Jarosław Włodarczyk- przekręt z samochodami sprow.
Ajko nie przesadzaj z tymi postami.
Cóż, jeśli ktoś nie odzyskał pieniążków, przykro mi, to się może każdemu z darzyć. Nie wy pierwsi i nie ostatni.
greg
2008-01-22, 01:05 P.U.H Jarosław Włodarczyk- przekręt z samochodami sprow.
Szkoda tylko, że brzydal się bawi za moją kasę a ja muszę spłacać. Przekonałem się również jak działa w moim kochanym kraju prawo i jak szybko działa nasza policja. Szkoda tylko, że nie skorzystałem z poropozycji innego sposobu odzyskania pieniędzy, wszyscy wiedzieliśmy gdzie jest ale nie ci co powinni - miał bym przynajmniej satysfakcję a tak to i tak nie mam kasy i niesmak został i poczucie bezradności. Stare przysłowie mówi - umiesz liczyć licz na siebie...- pozdrawiam Jeśli kiedyś będę w podobnej sytuacji - nie poproszę o pomoc policji - nuczony doświadczeniem będę radził sobie sam.
ajko
2008-01-22, 21:55 P.U.H Jarosław Włodarczyk- przekręt z samochodami sprow.
Greg masz całkowitą rację!!!! Na nasza wspaniałą policję w tym kraju raczej nie ma co liczyć, cóż smutne ale prawdziwe. A tacy co z tą sprawą nie mają nic wspólnego(np.taki Heiduk)niech lepiej głosu nie zabierają!Ja jestem jednym z poszkodowanych i chciałbym wiedzieć co dalej? Pozdrawiam wszystkich poszkodowanych.
chyba chodzi o niego
http:// wiadomosci.onet.pl/2702,1761394,oszukali_internautow_na_2_5_mln,wydarzenie_lokalne.html
ajko
2008-09-03, 22:47 P.U.H Jarosław Włodarczyk- przekręt z samochodami sprow.
dziadzio daj znac jesli tu jeszcze zagladasz gg 5580060.Bede wdzieczny!
zibio99
2010-02-13, 00:28 P.U.H Jarosław Włodarczyk- przekręt z samochodami sprow.
byłem ostatnio na rozprawie i zeznawałem.
Został któs jeszcze wezwany na świadka?
ma ktoś jakies wiadomści?
widzę że wątek dawno umarł ale rozumiem że jak ktoś został wezwany do Sądu to pewnie szuka kontaktu.
Moje gg 5463954