Forum samochodowe » Ogólnie o motoryzacji » P.U.H Jarosław Włodarczyk- przekręt z samochodami sprow.
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

P.U.H Jarosław Włodarczyk- przekręt z samochodami sprow.

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 17, 18, 19, 20  Następny
Autor Wiadomość
greg

Post2007-09-17, 16:18      P.U.H Jarosław Włodarczyk- przekręt z samochodami sprow. Odpowiedz z cytatem
ajko napisał:
I co dalej? Czy ta sprawa jest już zamknięta?Koniec?
Może ktoś mi na to pytanie odpowie?

Mam już nerwy na to wszystko. Nic nie wiem i nikt nie jest w stanie udzielić mi jakiejkolwiek odpowiedzi.
"Pieniądze nie do odzyskania "- to gdzie są?
Przecież jak pamiętam to zgłosiliśmy na policję nawet przed końcem naszych umów - więc był czas aby pieniądze się nie rozpłynęły. Czy ktoś wie o co w tym bałaganie kurcze chodzi? Czy jest możliwe aby ktoś przewalił tyle kasy w dwa - trzy tygodnie?
Co nie ma śladu -co on te pieniądze zjadł czy co? Trzyma w domu w skarpecie? A może dał mamusi?(tak bezpieczniej - podobno ...) Przecież był numer konta? Ja rozumiem, że policja jest słabo opłacana, że z naszych i moich również podatków, że nie ma pieniędzy na sprzęt (ale tu nie jest potrzebna broń, samochód, pałka - tylko głowa...) Przepraszam jeśli uraziłem jakiegoś policjanta - znam paru i wiem że nie są to ludzie , już nie są to ludzie z przypadku...
Pamiętam jak zobaczyłem na zdjęciu JW to pomyślałem, że chłop ma problem i że on te pieniądze to na operację plastyczną zbiera (bo brzydki jak nie wiem co). Może odwiedza to forum jakiś policjant z Brodnicy? Niech napisze parę słów - bo wkurzeni jesteśmy tą sytuacją. Te pieniądze to nie jest parę groszy. Należy się chyba chociaż jakaś informacja. A tak w ogóle to ONI go już znaleźli czy czekają aż sam się zgłosi jak mu faktycznie braknie już tej kasy? TA SPRAWA TO JEST W SĄDZIE CZY JESZCZE W TZW TERENIE... ? Pozdrawiam Wink

Reklamy
ajko

Post2007-09-30, 20:51      P.U.H Jarosław Włodarczyk- przekręt z samochodami sprow. Odpowiedz z cytatem
Witaj wszystkich poszkodowanych i nie tylko!Dzięki greg że coś odpisałeś.Ja już się z tym pogodziłem że te pieniadze które wpłaciliśmy, przepadły.Tak niestety! Po przeczytaniu kilku wypowiedzi poszkodowanych,doszedłem do wniosku, że ta sprawa jest nie do wygrania!Smutne ale prawdziwe!Ja sam w trakcie przesłuchania doznałem upokorzenia przez mondralińskich panów policjantów, ale cóż tam oni nigdy w życiu nie będa mieli jaj by kupic cokolwiek za pomocą internetu. Jak to jeden mądraliński powiedział:jak można zapłacić za coś czego nie można dotknąć!Widzę że już coraz mniej ludzi zagląda na tą strone,hmmm...pewnie myslą podobnie jak ja.Ja chcialem kupić passata,no cóż nie wyszło kupilem golfaIV! Ale z takim samym wyposażeniem!Trudno nastepny będzie passat B6! Pozdrawiam wszystkich i następnym razem NIE DAJMY SIĘ OSZUKAC!

greg

Post2007-10-03, 21:33      P.U.H Jarosław Włodarczyk- przekręt z samochodami sprow. Odpowiedz z cytatem
Dzięki ajko za parę słów. Nie do końca pieniądze przepadły. Dzwoniłem do Brodnicy i pieniędzy nie odzyska nikt kto nie złoży jakiegoś wniosku do prokuratury, który jest wymagany jak twierdzi policjant aby cokolwiek odzyskać.Szansa niewielka ale jednak. Nie umiem na chwilę obecną powiedzieć jak się nazywa to co on mówił abym złożył z powództwa ad....coś tam ale się dowiem. Ajko uszy do góry może się coś wyszarpie. Jak będę coś wiedział to od razu dam znać. Myślę że będzie to na dniach. Ja jakoś nie mogę jeszcze się pogodzić ze stratą tej kasy... A tak w ogóle to również kupiłem golfa IV - fulll wypas. Agresywne auto. Ma charakter. Jak co to moje gg 5288926. Pozdrawiam.

halina

Post2007-10-07, 07:25      P.U.H Jarosław Włodarczyk- przekręt z samochodami sprow. Odpowiedz z cytatem
Pozdrawiam wszystkich wierzących ze cos jeszcze odzyskamy.Mysle jednak z perspektywy czasu ze nasze organy scigania zasluguja na krytyke poniewaz nie wywiazuja sie z podstawowych zadań wobec obywateli --w metodach scigania złodziejii są w dalkim PRL-u a w ignorancji nas poszkodowanych są jeszcze bardziej uwstecznieni.Na szególną krytykę zasluguje policja brodnicka której to urzednicy policyjni nawet sie nie wysilaja by udzielic jakichkolwiek informacji--po takich rozmowach z waszmosciami mam wrazenie ze strzega bacznie tajemnicy tych którzy nas okradli.No i prosze waszmoscie dostaną podwyzke
.A za co ?A moze jeszcze pojda na przyspieszone emerytury.Płętując wypowiedz ---wstyd nasza policja---

Piotr Mackiewicz

Post2007-10-11, 13:44      P.U.H Jarosław Włodarczyk- przekręt z samochodami sprow. Odpowiedz z cytatem
Witam wszystkich.Kontaktowałam się dzisiaj z policją brodnicką i z Szanowną Panią prokurator... i co? Czarna dziura.Wydaje mi się,że sprawa za miesiąc będzie zawieszona i tyle będziemy widzieli nasze pieniądze.Konta zabezpieczone i co z tego! Puste!!!!Jeśli ktoś może podać jakieś istotniejsze fakty niż nasze władze to proszę o kontakt na maila;anetan@gmail.com.Pozdrawiam.

greg

Post2007-10-21, 17:17      P.U.H Jarosław Włodarczyk- przekręt z samochodami sprow. Odpowiedz z cytatem
Piotr Mackiewicz napisał:
Witam wszystkich.Kontaktowałam się dzisiaj z policją brodnicką i z Szanowną Panią prokurator... i co? Czarna dziura.Wydaje mi się,że sprawa za miesiąc będzie zawieszona i tyle będziemy widzieli nasze pieniądze.Konta zabezpieczone i co z tego! Puste!!!

Szkoda tylko, że prokuratura nie zareagowała, gdy policja dostała sygnał od nas. Tego nie mogli, tamtego nie mogli - nic nie mogli a złodziejaszek sobie przygotowywał podłoże wyczyścił konta i spitolił. Najciekawsze jest to, że wszyscy wiedzieli, gdzie on jest a policja nie - hihi. Nerwy mnie biorą jak patrzę na to wszystko - pan JW wydaje moje pieniądze a ja spłacam kredyt - super, nie ma co. Szkoda, może trzeba było zrobić tak jak ktoś proponował - załatwić sprawę samemu i po cichu. Bez urazy panie i panowie policjanci, daliście plamę i pokazaliście po raz kolejny, że warto w Was zainwestować ... Ciekawe, gdybym przyprowadził Wam pana JW na komisariat - co byście zrobili...? Pozdrawiam

ajko

Post2007-10-21, 19:27      P.U.H Jarosław Włodarczyk- przekręt z samochodami sprow. Odpowiedz z cytatem
Witajcie! Czy może ktoś z Was oglądał dzisiaj TVN Turb "TURBO KAMERA"? Szok! Program był poświęcony takim szpecom jak pan JW.A policja poprostu genialna, łapią takich frajerów w parę minut.No coś wspanialego tylko jakoś kurde nie wychodzi tym artystom z Brodnicy.Jaka szkoda! A panowie policjanci chwalili się że wykrywalność takich oszustów jest niemal 90%.Jak ja widzę coś takiego taką propagande sukcesu to mi się żygać chce!Ale cóż nasz BRZYDAL przekręcił nawet naszą wspaniałą policje,wydaje mi się że ten nasz koleś jest leprzy niż ZORRO! A jeszcze na domiar złego pokazali tych mondralińskich z mego miasta.Chyba się wybiore na komendę do tych szpeców od BRZYDALI i pogadam jak to w rzeczywistości jest? Moze ktoś z Was oglądał ten program?Jacy oni wszyscy mądrzy w tej telewizji, no poprostu SZOK!!!! Sami szpece w wykrywaniu przekrętów,no brak słów! Może faktycznie trzeba było załatwic tę sprawę tak jak przypomniał nam greg pocichu i było by po balu!Jednak to co on i pokazują w TV a rzezcywistość to są dwie różne rzeczy.No cóż wiarę trzeba mieć do końca.Pozdrawiam wszystkich.

kashi

Post2007-10-25, 19:19      P.U.H Jarosław Włodarczyk- przekręt z samochodami sprow. Odpowiedz z cytatem
wiatm. Ja juz wczesniej pisalem, stracilem 6 tysiakow, ale ciagle mam nadzieje ze dorwa tego sku......a.

kashi

Post2007-10-25, 19:23      P.U.H Jarosław Włodarczyk- przekręt z samochodami sprow. Odpowiedz z cytatem
teraz przegladam ogloszenia motoryzacyjne i szukam bo oni moga pod inna nazwa istniec, czy ktos rozniez to robi??? szuka samochodow w bardzo atrakcyjnej cenie i bede dzwonil jesli beda chcieli zaliczki to trzeba bedzie sprawdzac ich

kashi

Post2007-10-25, 19:34      P.U.H Jarosław Włodarczyk- przekręt z samochodami sprow. Odpowiedz z cytatem
a na policje tez mialem wezwanie, policja dostala informacje, ale co dalej to nie wiem. mam nadzieje ze policja cos robi i nie chce informowac o postepach w sledztwie, zeby cos nie spalilo na panewce. pozostalo nam tylko czekanie.

ajko

Post2007-11-09, 18:29      P.U.H Jarosław Włodarczyk- przekręt z samochodami sprow. Odpowiedz z cytatem
No i co cisza? Wydaje mi się że ta sprawa jest już zamknięta. Trudno, było i się ............

greg

Post2007-11-09, 20:08      P.U.H Jarosław Włodarczyk- przekręt z samochodami sprow. Odpowiedz z cytatem
ajko napisał
"No i co cisza? Wydaje mi się że ta sprawa jest już zamknięta. Trudno, było i się ............"

No już sam nie wiem, nikt nic nie wie. Złożyliśmy przecież dokumenty na policję i nawet nikt nie jest łaskaw nas poinformować o toku sprawy. Może ta kwota na którą nas naciągnął brzydal to nie jest wielka kwota dla policji czy kto się tam tym teraz zajmuje? Przykro to mówić,ale ... Pozdrawiam.

Może ktoś coś wie i może coś powiedzieć na ten temat - co zostawimy to tak?

halina

Post2007-11-11, 19:52      P.U.H Jarosław Włodarczyk- przekręt z samochodami sprow. Odpowiedz z cytatem
witam wszystkich ktorzy wierzą w spawnosc naszych organów scigania ----bo ja nie .Piszę licząc na to ze udzieli mi sie wasz potymizm.Z moich kontaktów z policja i sądem wynika jednoznaczna uwaga ---ci ludzie niczego nie sa w stanie wykryc bo im sie nie chce .Sa bardzo zdziwieni jezeli o co kolwiek pytamy.Ja złozylam wniosek do sadu wobec firmy ktora nas naciagneła -o zwrot pieniędzy .Wspomniany --Pozew- nalezy złoży na specjalnym druku ---mozna go wydrukowac ze str;www.ms.gov.pl ---są one dostepne takz w sadzie.To daje gwarancje ze delikwent zawsze bedzie scigany--nigdy nie załozy legalnie firmy--chyba ze zmieni swoje dane --to chyba nie mozliwe.Wspomniany pozew składamy w sadzie gdzie mieszkamy.Piszę tak szczególowo ponieważ te gamonie z Brodnicy wprowadzają ludzi w błąd .Do pozwu dołączamy wszystkie dokumety dotyczące sprawy .Zapewne wielu z Państwa już tego typu pozew złożylo--pozostałych namawiam by to uczynili. Moze w ten sposób zmusimy tych leniuchów z organów scigania do roboty.Zycze wytwrwałosci .

ajko

Post2007-11-11, 23:28      P.U.H Jarosław Włodarczyk- przekręt z samochodami sprow. Odpowiedz z cytatem
Witam wszystkich. No cóż wiarę trzeba mieć, tylko na jak długo ona wystarczy?????? Ja sam już nie mam pojęcia co na ten temat myśleć? No cóż brzydal miał farta.

v8

Post2007-11-13, 21:38      P.U.H Jarosław Włodarczyk- przekręt z samochodami sprow. Odpowiedz z cytatem
Tak czytam te posty...i cieszę się że jest internet... Smile Czyli lepiej iść do sąsiada i kupić...a jak nawet brakuje kasy to lepiej się zapożyczyć...

Forum samochodowe » Ogólnie o motoryzacji » P.U.H Jarosław Włodarczyk- przekręt z samochodami sprow. Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 17, 18, 19, 20  Następny
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: