Forum samochodowe » Ogólnie o motoryzacji » P.U.H Jarosław Włodarczyk- przekręt z samochodami sprow.
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

P.U.H Jarosław Włodarczyk- przekręt z samochodami sprow.

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 18, 19, 20  Następny
Autor Wiadomość
prezes

Post2007-08-04, 09:16      P.U.H Jarosław Włodarczyk- przekręt z samochodami sprow. Odpowiedz z cytatem
Mnie tez pan JW zrobil na 5000. Z tego co się orientuje pan Wlodarczyk ma filie swojej firmy w Kielcach w hotelu Łysica. takie informacje uzyskełem od pań z Brodnicy

Reklamy
bond

Post2007-08-04, 18:29      P.U.H Jarosław Włodarczyk- przekręt z samochodami sprow. Odpowiedz z cytatem
Jeżeli jest jakaś szansa na dorwanie gościa, to dorzucę się do puli poszkodowanych. Detektyw, windykacja itd. co by legalna jestem za. jestem teraz na urlopie, ale w razie kontaktu podaje maila mlangner2@wp.pl

gość

Post2007-08-05, 08:10      P.U.H Jarosław Włodarczyk- przekręt z samochodami sprow. Odpowiedz z cytatem
proszę nie udostępniać swoich danych nie wiadomo komu jest to forum dostępne dla wszystkich więc podajecie państwo informacje równierz przestępcom

JAKUB

Post2007-08-05, 12:50      P.U.H Jarosław Włodarczyk- przekręt z samochodami sprow. Odpowiedz z cytatem
Witam

Również zostałem oszukany. Dołączam sie do poszkodowanych i poieram pomysł z detektywem lub windykacją.

ajko

Post2007-08-05, 17:57      P.U.H Jarosław Włodarczyk- przekręt z samochodami sprow. Odpowiedz z cytatem
Witam Wszystkich!No i mnie oszukał ten artysta.Dzisiaj mija mój termin na otrzymanie auta i lipa! A tak sie cieszyłem, miał to być mój wymarzony pojazd.No i cały misterny plan poszedł w pi.........!Zgłosiłem to już na policję w Brodnicy.Mają się odezwać w poniedzialek,zobaczymy jak oni działają.Pozdrawiam wszystkich poszkodowanych!!!!

dex80

Post2007-08-07, 17:44      P.U.H Jarosław Włodarczyk- przekręt z samochodami sprow. Odpowiedz z cytatem
Jestem za tym aby wziac windykatora ( bez znaczenia forma dzialania), za fatyge oddam 50% zaliczki ! Ktos zna taka firme, osobe ktora sie podejmie? Nie wierze ze nie byloby chetnych klientow Wlodarczyka ktorzy by zaplacili za taka akcje...

kkoval

Post2007-08-07, 19:12      P.U.H Jarosław Włodarczyk- przekręt z samochodami sprow. Odpowiedz z cytatem
no to TVN zainteresował się tematem...
ale przyznam, że o czymś trochę innym myślałem

nie wiem ile osób obejrzało ten dwuminutowy materiał, nawet jeśli będzie kilka powrórek, to nie wydaje mi się, żeby trafił mocno w serca Polaków zainteresowanych zakupem samochodu

http://www.youtube.com/watch?v=6fAT9c71QzY
emisja była dziś o 17.30

Reska

Post2007-08-07, 20:52      P.U.H Jarosław Włodarczyk- przekręt z samochodami sprow. Odpowiedz z cytatem
Sad Evil or Very Mad Witam wszystkich i niestety muszę dodać na tym forum i naszą stratę 6000 pln.
Umowę przedwstępną podpisaliśmy i wpłaciliśmy późno, bo aż 27.07 nic nie wiedząc o całej "zadymie" z firmą Włodarczyk. Dopiero dziś znaleźliśmy na tym forum te niepokojące informacje. Zgłoszenia do prokuratury ani na policję jeszcze nie robiliśmy. Dołączamy niestety do grona poszkodowanych. Panie Piotrze jeśli to jeszcze aktualne pozwolę sobie jutro przesłać do Pana kopie umowy i wydruk z dokonanego przelewu plus kontakt do mnie.

drgn Rav4 od Włodarczyka...
...i wszystko jasne ;)

Post2007-08-07, 23:34      P.U.H Jarosław Włodarczyk- przekręt z samochodami sprow. Odpowiedz z cytatem
jutro jade na komende - dostałem wezwanie Wink

mkonowrocki

Miasto: Warszawa

Post2007-08-08, 15:15      P.U.H Jarosław Włodarczyk- przekręt z samochodami sprow. Odpowiedz z cytatem
Witam Wszystkich

Jestem przekonany, ze dolaczylem do grona poszkodowanych przez firme
PUH Jaroslaw Wlodarczyk i mimo, ze termin dostarczenia auta mija dopiero
13.08.07 to juz wczoraj zlozylem zeznania na komisariacie w Warszawie.
Nie zorientowanym przypomne, ze sprawe prowadzi KPP w Brodnicy
(tel 056 4914270), zas kazdy kto podpisal umowe z ta nieuczciwa firma
powinien udac sie do najblizszej Komendy Policji i zlozyc zeznania, ktore zostana
nastepnie przeslane do Brodnicy.
I to bez wzgledu na termina zakonczenia trwania umowy.

Wszystkie osoby poszkodowane, ktorych kopie umow zabezpieczone zostaly przez
Policje, dostana w niedlugim czasie wezwania na komisariaty w tej sprawie.

Co do zorganizowania (wynajecia) "specjalistow" to obawiam sie, ze wiekszosc
poszkodowanych nie bedzie w stanie zdecydowac sie na zaplacenie kolejnych
pieniedzy, kiedy rezultat poszukiwan jest niepewny.

Co innego jesli znajda sie tacy, co zgodza sie na wynagrodzenie po namierzeniu zloczyncy
i otrzymaniu wynagrodzenia z odzyskanych pieniedzy.
Wtedy Ja rowniez jestem gotow oddac moje 50% z umoczonych 6000,-

Pozdrawiam i trzymam kciuki za pomyslne zakonczenie tego koszmaru

kashi

Post2007-08-09, 17:31      P.U.H Jarosław Włodarczyk- przekręt z samochodami sprow. Odpowiedz z cytatem
jest duzo poszkodowanych wiec mysle ze mniejsza kwote jaka bysmy przeznaczyli na dorwanie tego sku.....a to uzbierla by sie wieksza kwota. eozniez dobry pozmys jest z tym ze gdybysmy odzyskali kase to z niej przeznaczyc jakies ekstra. czy cos takiego.
Ja wtopilem 6 tys, a mial byc audi A3.

mkonowrocki

Miasto: Warszawa

Post2007-08-09, 18:28      P.U.H Jarosław Włodarczyk- przekręt z samochodami sprow. Odpowiedz z cytatem
Jejciu !!!!

Wiecie, co ? Przez tego PUH JW popadlem w jakas paranoje!!
Teraz w kazdej firmie, ktora sprowadza auta pod zamowienie,
ktore to wiaze sie z wplaceniem zaliczki, to widze podobny przekret
i pewnie niesprawiedliwie oceniam tych co uczciwie pracuja.

Poniewaz wciaz potrzebuje auta, ktorego nie sporawdzil mi p. Wlodarczyk,
to ponownie spedzam wieczory przed komputerem i przegladam portale z
ogloszeniami. Niestety nie mam ani czasu, ani nadmiaru pieniedzy, aby z
Warszawy jezdzic do Szczecina lub Zielonej Gory pociagami, zeby obejzec
auto i moc nim wrocic jak wszystko bedzie OK. No a jak nie bedzie OK to
znow wracac pociagiem do domu i przed komputer siadac ponownie.

Tymbardziej, ze sam nie zabardzo sie znam na autach od strony technicznej.

Znalazlem na gratka.pl taka firme co sporwadza auta "pod zamowienie". AUTO HANDEL AVANT znajduje sie w Gdansku
przy ul. Kolobrzeskiej 30 (to chyba niedaleko MEDIA MARK - po drugiej stronie SKM).
Czy jest ktos na tym forum, kto mieszka w okolicy i moze potwierdzic, ze
jest to normalny komis, taki z autami na placu i biurem w tym miejscu ?
No i czy od dawna widujecie ten komis w tym miejscu, bo jego pracvownicy
twierdza, ze firma znajduje sie w tym miejscu od prawie 10 lat.
Wtedy moge miec nadzieje, ze taka firma nie zwinie sie w przeciagu 10 dni.
(czas sprowadzenia auta to 14 dni i zdaze zareagowac Wink

Bede Wam wdzieczny za jakakolwiek informacje

Pozdrawiam

kkoval

Post2007-08-09, 19:16      P.U.H Jarosław Włodarczyk- przekręt z samochodami sprow. Odpowiedz z cytatem
zadzwoń do gratki i poproś o opinię, powinni Ci coś o nich powiedzieć

przy okazji... http://uzywane.blox.pl/
nie wiem, może kogoś zainteresuje Smile
temat zainspirowany, niestety, życiem

lewandek Mercedes-Benz
W126 420SE

Miasto: Gorzów Wlkp.

Post2007-08-09, 19:24      P.U.H Jarosław Włodarczyk- przekręt z samochodami sprow. Odpowiedz z cytatem
Drobna uwaga - bardzo prosze nie wstawiac linkow do ofert firm zajmujacych sie sprowadzaniem samochodow. Nie chcemy, aby V10.pl bylo laczone w jakikolwiek sposob z prezentacja ofert uczciwych/nieuczciwych sprzedajacych.

Presley

Miasto: Gdańsk

Post2007-08-09, 22:07      P.U.H Jarosław Włodarczyk- przekręt z samochodami sprow. Odpowiedz z cytatem
mkonowrocki napisał:
Znalazlem na gratka.pl taka firme co sporwadza auta "pod zamowienie". AUTO HANDEL AVANT znajduje sie w Gdansku
przy ul. Kolobrzeskiej 30 (to chyba niedaleko MEDIA MARK - po drugiej stronie SKM).

co do ulicy Kołobrzeskiej 30 w Gdańsku i Media Markt, to troche nie tak blisko siebie, ale napisze w ten sposob:
mieszkam w okolicy "tych" autohandli , pisze "tych" , bo pod tym adresem jest dosc specyficzna nieruchomosc, budynek - banki, firmy budowlano motoryzacyjne , stacja BP i duuuży plac, na którym jest z kilka, moze wiecej (5-8???) autohandli z autami na placu, sam jakis czas temu w dwóch z tych autohandli miałem jazdy próbne i faktem jest, ze te autohandle sa od dawien dawna, nie wiem czy 10 lat, czy krocej, czy dłużej, ale dłuuugo,
na każdym z tych autohandli, proponowano mi sprowadzenie auta (zaliczka itd)
czy jest tam Avant, o ktory pytales, nie pamietam, nie przywiązywałem do tego wagi

i jeszcze co do tej Kołobrzeskiej 30
http://www.google.com/search?client=opera&rls=en&q=gda%C5%84sk+ko%C5%82obrzeska+30&sourceid=opera&num=50&ie=utf-8&oe=utf-8

Forum samochodowe » Ogólnie o motoryzacji » P.U.H Jarosław Włodarczyk- przekręt z samochodami sprow. Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 18, 19, 20  Następny
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: