Forum samochodowe » Ogólnie o motoryzacji » P.U.H Jarosław Włodarczyk- przekręt z samochodami sprow.
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

P.U.H Jarosław Włodarczyk- przekręt z samochodami sprow.

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 18, 19, 20  Następny
Autor Wiadomość
ajko

Post2007-08-09, 22:40      P.U.H Jarosław Włodarczyk- przekręt z samochodami sprow. Odpowiedz z cytatem
Witam! Ja już jestem po "zabiegu"!Właśnie dzisiaj byłem na policji i składalem zeznania odnośnie tej nie doszłej tranzakcji pomiedzy mną a JW.Mam tylko cichą nadzieję że go jednak kiedyś namierzą i wcisną w "cień". Sprawiedliwość - gdzie jesteś!

Reklamy
marcinjaskula1

Post2007-08-10, 00:24      P.U.H Jarosław Włodarczyk- przekręt z samochodami sprow. Odpowiedz z cytatem
Witam
Znam byłą zone tego bydlaka . Włodarczyk to byly pracownik firmy kurjerskiej Siódemka w Łodzi . Został usuniety za malwersacje 30000 PLN . Prowadzone jest postepowanie. Ma dwa wyroki za jazde pod wpływem alkoholu. . Ewentualnie była zona poda numer i adres matki gdzie ten bydlak sie moze ukrywac .Wszystkim wam szczerze współczuje i będe was informował jak tylko coś sie dowiem. Mój e-mail best-film@wp.pl.

Czyściciel gnid

PS Postaram sie zdobyc numer i adres matki i napisze jutro

marcinjaskula1

Post2007-08-10, 11:54      P.U.H Jarosław Włodarczyk- przekręt z samochodami sprow. Odpowiedz z cytatem
Administrator: Marcinie, bardzo proszę, nie umieszzaj takich informacji publicznie na forum.

kkoval

Post2007-08-10, 12:05      P.U.H Jarosław Włodarczyk- przekręt z samochodami sprow. Odpowiedz z cytatem
szacuneczek

marcinjaskula1: a ty należysz do grona poszkodowanych? czemu tak zaangazowales sie w sprawe? godne naśladowania Smile

marcinjaskula1

Post2007-08-10, 13:43      P.U.H Jarosław Włodarczyk- przekręt z samochodami sprow. Odpowiedz z cytatem
TELEFON I ADRES MATKI J. WŁODARCZYKA DOSTANIECIE PO KONTAKCIE
best-film@wp.pl

Nie moge podac na forum bo administrator skasował te informacje.

Jeżeli jesteś poszkodowany napisz , a w ciągu paru godzin odeśle ci dane matki tego bydlaka. Mamusia na 100% wie gdzie jest synuś.

Trzymam za was kciuki

Marcin

Reska

Post2007-08-10, 18:32      P.U.H Jarosław Włodarczyk- przekręt z samochodami sprow. Odpowiedz z cytatem
My też już po złożeniu "wizyty" i zgłoszeniu sprawy pana J.W. w rejonowej komendzie. Czekamy co dalej ?! Na zwrot zaliczki to raczej się nie doczekamy - marne szanse , ale chociaż niech oszust zostanie ukarany ! Mad

ajko

Post2007-08-11, 19:50      P.U.H Jarosław Włodarczyk- przekręt z samochodami sprow. Odpowiedz z cytatem
Nadzieję trzeba mieć!Tak czy tak!

Rysiek

Post2007-08-12, 16:24      P.U.H Jarosław Włodarczyk- przekręt z samochodami sprow. Odpowiedz z cytatem

ajko

Post2007-08-12, 21:23      P.U.H Jarosław Włodarczyk- przekręt z samochodami sprow. Odpowiedz z cytatem
Oj Rysiu ale żeś błysnął.To już widzieliśmy!To trzeba skierować do TVN UWAGA!To jest porządna stacja,tam tym się zajmą!!!!!!!

Rysiek

Post2007-08-12, 21:42      P.U.H Jarosław Włodarczyk- przekręt z samochodami sprow. Odpowiedz z cytatem
a ja nie widzialem, bo to pare dni temu bylo wlasniepo wyplynieciu paru afer, wiec moze nie wszyscy widzieli

a TVN Uwaga jak zauwazyles, to ta sama stacja co TVN Turbo Razz tyle, ze faktycznie do wiekszej ilosci dotrze ludzi program, chociaz Turbo to dokladniejsi odbiorcy wlasnie zainteresowani motoryzacja, wiec dobrze ze poszlo chociaz tutaj

ajko

Post2007-08-13, 00:34      P.U.H Jarosław Włodarczyk- przekręt z samochodami sprow. Odpowiedz z cytatem
Wybacz Rysiek ale moim zdaniem TVN UWAGA to cos wiecej tam sie zbieraja wieksze rzesze widzow wiec wydaje mi sie ze to odniesie wiekszy efekt.To tylko jest moje zdanie.Ale trzeba wszystkiego sie chwytac!!!!Pozdro!!!!!

marcinjaskula1

Post2007-08-13, 00:49      P.U.H Jarosław Włodarczyk- przekręt z samochodami sprow. Odpowiedz z cytatem
RYSZRD TUTAJ LUDZIE MMAJĄ TRAGEDIE A TY SIĘ CHCESZ ZABAWIAĆ. PRZYSTOSUJ SIE DO ZYCIA WSRÓD NASZEGO SPOLECZNSTWA. BARDZO CIE O TO PROSZE.

MARCIN

marcinjaskula1

Post2007-08-13, 00:52      P.U.H Jarosław Włodarczyk- przekręt z samochodami sprow. Odpowiedz z cytatem
SZUKAMY TEGO BYDLAKA I PRZYSIEGAM ZE SKROBIEMU MU PIETY. TO TYLKO KWESTIA PARU DNI !!!!!!!

Rysiek

Post2007-08-13, 09:21      P.U.H Jarosław Włodarczyk- przekręt z samochodami sprow. Odpowiedz z cytatem
marcinjaskula1 napisał:
RYSZRD TUTAJ LUDZIE MMAJĄ TRAGEDIE A TY SIĘ CHCESZ ZABAWIAĆ. PRZYSTOSUJ SIE DO ZYCIA WSRÓD NASZEGO SPOLECZNSTWA. BARDZO CIE O TO PROSZE.

z czego wywnioskowales, ze chce sie zabawiac? dalem przeciez filmik z programu z TV wlasnie w Waszej sprawie, wiec chyba zdenerwowanie odbiera komus rozum. sam czekam z zainteresowaniem jak sie ta sprawa zakonczy oczywiscie i wcale mi nie do smiechu

radze sie takze stosowac do regulaminu i nie krzyczec do wszystkich, czyli nie pisac drukowanymi literami

Daoo

Post2007-08-13, 15:39      P.U.H Jarosław Włodarczyk- przekręt z samochodami sprow. Odpowiedz z cytatem
Do tego kolegi co chce J .W skopać pięty jestem z daleka ale przyłączam się!

Forum samochodowe » Ogólnie o motoryzacji » P.U.H Jarosław Włodarczyk- przekręt z samochodami sprow. Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 18, 19, 20  Następny
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: