2007-08-14, 16:12 P.U.H Jarosław Włodarczyk- przekręt z samochodami sprow.
Proszę państwa jeśli ktoś ma jakieś informacje na temat naszej sprawy prosimy pisać.Ja dziś dostałem wezwanie na komędę.Kiedyś napewno ustalą pana J.W ale szanse na odzyskanie naszej kasy pewno marne.
Reklamy
drgn
Rav4 od Włodarczyka...
...i wszystko jasne ;)
2007-08-14, 21:59 P.U.H Jarosław Włodarczyk- przekręt z samochodami sprow.
Marcinie - przeslij mi prosze kontakt do jego matki + wszystkie adresy jakimi dysponujesz. Wygląda na to, że znasz tego patałacha - może masz kontakt z jego byłą albo cos i jesteś w stanie załatwić fotkę?
Uruchomie kilka kontaktów - może go namierzą.
Pozdrawiam.
dekwadrat@vp.pl
drgn
Rav4 od Włodarczyka...
...i wszystko jasne ;)
2007-08-14, 22:53 P.U.H Jarosław Włodarczyk- przekręt z samochodami sprow.
no i proszę...zawsze mawiałem, że google wie wszystko - wystarczy wiedzieć co wpisać
strona 4
"najlepszy kurier Łodzi"
http://siodemka.com/img/d5485e74.pdf
najprawdopodobniej to ten - a jaki brzydki !!
ajko
2007-08-15, 00:38 P.U.H Jarosław Włodarczyk- przekręt z samochodami sprow.
drgn zwracam honor! myslalem ze to uczciwa firma a to kawal gnoja! no ale coz i tacy zyja!i ten troll przekrecil tyle narodu???????? jakto bylo mozliwe????ja pierdziu!!!!!moze go wreszcie namierza? toz tu na forum wszystko jak na dloni podane tylko go zgarnac!Ty to masz glowe drgn!!!!!!POZDRAWIAM
dex80
2007-08-15, 09:59 P.U.H Jarosław Włodarczyk- przekręt z samochodami sprow.
No Panowie, to wydymal nas obleśny kurier
Ale dobrze wiedziec jak patafian wyglada, moze kiedys gdzies spotkam ta morde...
greg
2007-08-16, 18:09 P.U.H Jarosław Włodarczyk- przekręt z samochodami sprow.
Witam - ja również mam już wezwanie na policję na 20.08.07 godzina 14.00. Już po raz drugi. Zobaczymy co się ruszyło w naszej sprawie i czy w ogóle coś się ruszyło. Może coś się dowiem więcej to napiszę. Pozdrawiam.
Piotr Mackiewicz
2007-08-16, 19:39 P.U.H Jarosław Włodarczyk- przekręt z samochodami sprow.
Witam Wszystkich.Ja również proszę o kontakt do mamusi pana W.oraz wszelkie adresy,jeżeli ktoś takimi dysponuje.Mój mail anetan@gmail.com
marco
2007-08-17, 10:34 P.U.H Jarosław Włodarczyk- przekręt z samochodami sprow.
Witam po przerwie,
Prześledziłem forum i już jestem na bieżąco.
Też mam wezwanie na policję - 27.08.
Drgn - jak u Was sprawa wygląda, działacie w celu wymierzenia sprawiedliwości?
drgn
Rav4 od Włodarczyka...
...i wszystko jasne ;)
2007-08-17, 16:46 P.U.H Jarosław Włodarczyk- przekręt z samochodami sprow.
narazie to sprawiedliwośc nas wymierza
a kolega który opublikowal, że poda nr do mamci stwora JW nie odezwał się
wysłałem wam na mejle podane na forum newsy kilka dni temu
dam znajomemu który mieszka w okolicach żeby porozwieszał wizerunek na drzewach okolicznych
drgn
Rav4 od Włodarczyka...
...i wszystko jasne ;)
2007-08-17, 16:47 P.U.H Jarosław Włodarczyk- przekręt z samochodami sprow.
w okolicach Żywca - ktoś tu napisał, że tam przebywał brzyyydal
halina
2007-08-17, 20:11 P.U.H Jarosław Włodarczyk- przekręt z samochodami sprow.
Pozdrawiam wszystkich poszkodowanych przez firmę Włodarczyka.Podczas wakacyjnych rozwazan doszłam do wniosku ze wszyscy zapominamy kto tak naprawdę wprowadził nas w błąd---pracownicy biura w Brodnicy ,Co państwo myslicie o ich odpowiedzialnosci?Mysle ze te osoby cały czas odgrywają jakąs rolę ---a moze to one są współautorami tej przestępczej działalności?Cały ciąg zdarzen na dzien dzisiejszy wskazuje ze odgrywają one role poszkodowanych.Myslę ze nalezy kierowac sprawy z powodztwa cywilnego przeciwko nim równolegle.
Daoo
2007-08-18, 14:28 P.U.H Jarosław Włodarczyk- przekręt z samochodami sprow.
Witam wszystkich i ja myślę że osoby z biura są zamieszane w ten przekręt.Tak czy tak one powinny odpowiedzieć i ponieść kąsekwęcje skoro tak gorliwie do końca broniły firmy to niech teraz z taką sama gorliwością poniosą i przyjma kąsekwęcje.
drgn
Rav4 od Włodarczyka...
...i wszystko jasne ;)
2007-08-18, 19:40 P.U.H Jarosław Włodarczyk- przekręt z samochodami sprow.
Popieram - dlatego ja pociągne do odpowiedzialności pelnomocnika.
Pamiętam jak pewna Panna imieniem Małogorzata (przynajmniej tak się przedstawiala) wydzwaniała do mnie o potwierdzenie przelewu. Wkółko, naokrągło...a przelew pusciłem coś ok. 20go - dwa dni później trafiłem na to forum. Moim zdaniem robiła wszystko żeby kasa wpłyneła zanim znajde tę stronę
halina
2007-08-18, 20:52 P.U.H Jarosław Włodarczyk- przekręt z samochodami sprow.
Do mnie rowniez te panny dzwonily i ponaglaly o wplatę.Na wątpliwosci jakie mi się nasunęly przed wplaceniem zadatku odpowiadaly niezwyle przekonująco---na uwage ze ceny samochodow są podejrzanie niskie Pani R.odpowiedziała ze nabyla skodę za 3500--to dopiero byla okazja! Uwazam ze facet z biura na 100% mial powiazania z panem W.Te sfingowane telefony do rzekomego szefa podcas mojej obecnosci w biurze w sprawie ustalenia wysokosci wplaty swiadczą o tym.Mamy 4 rybki i nalezy je łapac ---niebawem sie wysypią.A na policję musi byc ustawiczna presja z naszej strony by sobie zakodowala jakie zadanie ma do wykonania.Polcja moze odpuscic złodziejowi obywatel napewno nie --bede dochodzic swoich praw .
marco
2007-08-19, 20:22 P.U.H Jarosław Włodarczyk- przekręt z samochodami sprow.
drgn napisał:
narazie to sprawiedliwośc nas wymierza
a kolega który opublikowal, że poda nr do mamci stwora JW nie odezwał się
Do mnie wspomniany kolega wysłał wszystko - adres i telefon do matku JW - wyślę Ci to mailem..., bo tutaj to admin skasuje...