Forum samochodowe » Ogólnie o motoryzacji » P.U.H Jarosław Włodarczyk- przekręt z samochodami sprow.
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

P.U.H Jarosław Włodarczyk- przekręt z samochodami sprow.

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5 ... 18, 19, 20  Następny
Autor Wiadomość
kkoval

Post2007-07-27, 15:11      P.U.H Jarosław Włodarczyk- przekręt z samochodami sprow. Odpowiedz z cytatem
Firma Włodarczyk zniknęła z internetu (Autotrader i KupSprzedaj), ponieważ serwisy te uznały, że sprawa powinna zostać wyjaśniona. Do czasu, gdy serwisy te nie uznają, że firma PHU Włodarczyk działa zgodnie z prawem, a co więcej nie ma przesłanek mogących sugerować, że klient nie narusza dóbr swoich klientów oraz klientów serwisów internetowych.

Aktualnie prowadzone są czynności mające na celu wyjaśnienie sytuacji.
Rozmowy prowadzone są pomiędzy firmą PHU Włodarczyk (uwaga, w rozmowach na razie nie uczestniczy Pan Włodarczyk) a serwisami internetowymi oraz pozostałymi zainteresowanymi stronami.

Na dzień dzisiejszy, w mojej ocenie, firma PHU Włodarczyk działa zgodnie z prawem, aczkolwiek czy wywiaze sie z podpisanych umow dowiemy sie z dniem, kiedy pierwszy klient pownien otrzymać swoje auto. Z tego co wiem, ten dzień to najbliższa środa 01.08.2007 - to są informacje uzyskane bezpośrednio z firmy PHU Włodarczyk.

Reklamy
bond

Post2007-07-30, 10:48      P.U.H Jarosław Włodarczyk- przekręt z samochodami sprow. Odpowiedz z cytatem
ja też zamówiłem autko w firmie Włodarczyk i kiedy zobaczyłem w piątek 27 opisy że to prawdopodobnie przekręt, to też chyba sie przekręce. dostałem info że prawdopodobnie otrzymam autko w czwartek lub piątek. Narazie się dodzwaniam do nich, choć z dużymi problemami. Bedę cierpliwie czekał, bo tylko to zostało. W umowie jest termin do 35 dni a u mnie mija dopiero 15.08.2007 więc i tak nic nie mogę zrobić. Jestem dobrej myśli i mam nadzieję że osoby, które piszą o ściemie sie mylą. Pozdrawiam wszystkich szczęliwców lub pechowców, którzy wpłacili zaliczki i czekają na swoje auto Smile

kkoval

Post2007-07-30, 12:38      P.U.H Jarosław Włodarczyk- przekręt z samochodami sprow. Odpowiedz z cytatem
W związku z tym, że ogłoszenia firmy PUH Włodarczyk zostały usunięte z netu, podaję numery telefonów kontaktowych od firmy, oddział w Brodnicy:

FIRMA: , 0566974781, 0566974772, 516378390 FAX : 0564954045
SZEF: 790268196, 790268203

To są kontakty podane w ogłoszeniach.

bond

Post2007-07-31, 07:56      P.U.H Jarosław Włodarczyk- przekręt z samochodami sprow. Odpowiedz z cytatem
Jutro teoretycznie pierwszy klient powinien otrzymać auto. Czy ktoś z firmy dzwonił aby się umówić na odbiór?? Jak tak to napiszcie. Ja prubowałem wczoraj dodzwonić się do ich szefa, ale telefony są wyłączone, a w biurze mówili że od poniedziałku P. Jarosław bedzie już w Polsce. Więc powinien mieć chyba włączone tel. aby kontaktować się z klientami. Jak nie wypali to się ................ bo to moje pierwsze autko.

zibio99

Post2007-07-31, 09:04      P.U.H Jarosław Włodarczyk- przekręt z samochodami sprow. Odpowiedz z cytatem
rozmawialem z kilkoma osobami i wszyscy maja rozbieżne informacje co do terminu powrotu Pana W do Polski z autami... może napiszcie co wam powiedziano...

bond

Post2007-07-31, 10:29      P.U.H Jarosław Włodarczyk- przekręt z samochodami sprow. Odpowiedz z cytatem
Ostatni raz dodzwoniłem się w piątek 27.07 i pani, która odebrała poinformowała mnie że szef ma być w poniedziałek i zacząć rozwozić auta. spytała mnie z jakiego regionu jestem (chociaż ma to w papierach). po udzieleniu jej informacji powiedziała że powinienem się spodziewać transportu w czwartek/piątek. szef ma dzwonić 2 dni wcześniej. termin spowodowany jest tym, iż rozwózke zaczyna chyba od zachodu lub południa Polski (nie dosłyszałem). cały czas dzwonie do nich ale bez skutku.(inni chyba też bo jest czasami zajęty nr)

drgn Rav4 od Włodarczyka...
...i wszystko jasne ;)

Post2007-07-31, 11:34      P.U.H Jarosław Włodarczyk- przekręt z samochodami sprow. Odpowiedz z cytatem
No to czekamy - termin upływa 18 sirpnia. Czy ktoś juz coś wie na temat tego czy ta firma jeszcze jest na swoim miejscu w Brodnicy?

P.S. A może ktoś "zakupił" u tych ludzi Rav4, kolor czarny za kwotę 64000 ?

dekwadrat@vp.pl

...i wszystko jasne ;)

Post2007-07-31, 12:15      P.U.H Jarosław Włodarczyk- przekręt z samochodami sprow. Odpowiedz z cytatem
http://www.auto-wlodarczyk.otomoto.pl/

ta strona działa

dex80

Post2007-07-31, 12:18      P.U.H Jarosław Włodarczyk- przekręt z samochodami sprow. Odpowiedz z cytatem
No ja przynajmniej poza adresem i nr faxu to nie wiele zobaczylem na tej stronie Wink
Czy komus udalo sie dzisiaj dodzwonic do biura a moze do Wlodarczyka ?

...i wszystko jasne ;)

Post2007-07-31, 13:07      P.U.H Jarosław Włodarczyk- przekręt z samochodami sprow. Odpowiedz z cytatem
Próbuje od 10:00 i nic.

W ciągu godziny będę miał informację czy ta firma jeszcze tam istnieje czy są białe ściany.
Nie prawda, że Policja nic nie może - wystarczy zadzwonić do rzecznika Policji.

Jeśli firmy nie ma - nie trzeba czekać do czasu zawartego w umowie i będzie można zgłaszać do prokuratury podejrzenie o popełnieniu przestępstwa - wyłudzenia.

bond

Post2007-07-31, 13:08      P.U.H Jarosław Włodarczyk- przekręt z samochodami sprow. Odpowiedz z cytatem
ja dzwonie od 9.30 co 10-15 min i nic, ale jak dzwonilem w piątek od 10 to dodzwoniłem sie dopiero przed 17. czasami nr jest zajęty.
Ja zamówiłem skode octavie kombi czarna.

...i wszystko jasne ;)

Post2007-07-31, 13:10      P.U.H Jarosław Włodarczyk- przekręt z samochodami sprow. Odpowiedz z cytatem
namiary: proponuje dzwonić do dzielnicowego i rzecznika:

http://www.brodnica.kujawsko-pomorska.policja.gov.pl/kontakt.html

A może jest ktoś z Łodzi kto może się przejść w miejsce głównej siedziby i napisania co tam w ogóle jest?

...i wszystko jasne ;)

Post2007-07-31, 13:12      P.U.H Jarosław Włodarczyk- przekręt z samochodami sprow. Odpowiedz z cytatem
bond napisał:
czasami nr jest zajęty.

zajęty, bo inni próbują się dodzwonić

...i wszystko jasne ;)

Post2007-07-31, 13:19      P.U.H Jarosław Włodarczyk- przekręt z samochodami sprow. Odpowiedz z cytatem
Adres Główny PUH Jarosław Włodarczyk z wpisu do ew. dz. gosp.

Jarosław Włodarczyk
90-612 Łódź
ul. Gdańska 64 m. 30

z peselu wynika, że gość ma 41 lat

Może ktos ma tam zanjomego, którego może poprosic o sprawdzenie tego miejsca.

...i wszystko jasne ;)

Post2007-07-31, 13:30      P.U.H Jarosław Włodarczyk- przekręt z samochodami sprow. Odpowiedz z cytatem
Firma "jeszcze" jest w Brodnicy.

Pan Chętnik - pełnomocnik również jest na miejscu.

Forum samochodowe » Ogólnie o motoryzacji » P.U.H Jarosław Włodarczyk- przekręt z samochodami sprow. Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5 ... 18, 19, 20  Następny
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: