Forum samochodowe » Ogólnie o motoryzacji » P.U.H Jarosław Włodarczyk- przekręt z samochodami sprow.
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

P.U.H Jarosław Włodarczyk- przekręt z samochodami sprow.

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 18, 19, 20  Następny
Autor Wiadomość
drgn Rav4 od Włodarczyka...
...i wszystko jasne ;)

Post2007-08-01, 11:18      P.U.H Jarosław Włodarczyk- przekręt z samochodami sprow. Odpowiedz z cytatem
marco napisał:
Ja próbuję od wczoraj - bez skutku.
Ostatnio dodzwoniłem się w poniedziałek.

Wczoraj podobno byli, ale olewali telefony, nie wiem, czy dzisiaj ktoś tam jest - może policja sprawdzi, co się tam dzieje...

Kłopot w tym, że policja nie chce nawet zająć sie sprawą prewencyjnie.
Tu kontakt do dzielnicowego:
Dzielnicowi - Kierownik - 0564914250

Podejrzewam, że jeśli telefonów będzie więcej to sie wreszcie tym zajmą (chociażby prewencyjnie).

WAŻNE!
Proponuje również telefon pod ten numer: 228566368 - p. Daniel
(jest już zorientowany w sprawie). Prosi o kontakt osób zwłaszcza tych, którym termin upłynął lub upłynie w tym tygodniu. Ten Pan jest z TVN

Reklamy
Matt

Post2007-08-01, 11:39      P.U.H Jarosław Włodarczyk- przekręt z samochodami sprow. Odpowiedz z cytatem
Ja wczoraj dzwonilem na policje w Brodnicy ale nie chcial gosciu za duzo powiedziec (zaslanial sie tajemnica). Powiedzial jedynie, ze firma ta dziala od 2 miesiecy na tym rynku i nie reczyl by za nia.

JAKUB - daj znac czy ci sie udalo odebrac autko

Matt

Post2007-08-01, 11:56      P.U.H Jarosław Włodarczyk- przekręt z samochodami sprow. Odpowiedz z cytatem
Wlasnie dzwonilem na policje do Brodnicy. Numer 056 4914250 jest aktualny ale gosciu nic nie moze powiedziec:((Podal mi inny numer (koncowka 256) do rzecznika komendy. z tego co mi sie udalo dowiedziec nie jest prowadzone zadne postepowanie.

kkoval

Post2007-08-01, 12:21      P.U.H Jarosław Włodarczyk- przekręt z samochodami sprow. Odpowiedz z cytatem
Telefony do biura dzialaja - biuro funkcjonuje. Osobiscie przed chwila rozmawialem z pracownica biura. Pani wygląda na równie przerazona, jak i niedoszli klienci firmy.
Niestety informacje sa takie, ze nawet pracownicy biura nie maja kontaktu z Panem Włodarczykiem.

Strona internetowa oraz ogłoszenia tej firmy nie pojawią się na serwisach autotrader oraz kupsprzedaj.

Niestety na razie nic dodac nic ujac...

...i wszystko jasne ;)

Post2007-08-01, 12:31      P.U.H Jarosław Włodarczyk- przekręt z samochodami sprow. Odpowiedz z cytatem
kovall - ty tam byłeś "osobiście" czy tylko dzwoniłeś?

...i wszystko jasne ;)

Post2007-08-01, 12:38      P.U.H Jarosław Włodarczyk- przekręt z samochodami sprow. Odpowiedz z cytatem
Podaję adres e-mail pod który można zgłaszać sprawę:

uokik@uokik.gov.pl

Urząd Ochrony Konkurencji i Konsumentów

kkoval

Post2007-08-01, 12:42      P.U.H Jarosław Włodarczyk- przekręt z samochodami sprow. Odpowiedz z cytatem
dzwoniłem

wczoraj byl tam ktos inny - nie mam do tej osoby kontaktu, mam tylko info
dzis pojechal tam inny klient - pewnie dotarl do biura, skoro telefony dzialaja

zreszta co ciekawe, podczas rozmowy telefonicznej slychac bylo w tle glosna rozmowe kilku osobe, mozna bylo odniesc wrazenie, ze jest tam w biurze kilka-kilkanascie osob, moze klientow (?)...
troche to zaczyna wygladac jak Sprawa dla Reportera...

...i wszystko jasne ;)

Post2007-08-01, 12:45      P.U.H Jarosław Włodarczyk- przekręt z samochodami sprow. Odpowiedz z cytatem
wczoraj był tam mój "pełnomocnik"

sprawa została zgłoszona do TVN

dex80

Post2007-08-01, 13:00      P.U.H Jarosław Włodarczyk- przekręt z samochodami sprow. Odpowiedz z cytatem
No i ziscilo sie - jednak niestety to tylko kolejny przekrer Sad
Pozytywnie oceniam trzezwa postawe gratki , autotrader i kupsprzedaj ktore uniemozliwily temu Panu dalsze naciaganie ludzi i zebranie wiekszej kasy, wprawdzie moglo byc to zrealizowane wczesniej ale kto by przypuszczal tak od razu...
Mam nadzieje ze odpowiednie sluzby Pana JW znajda i posadza.

Matt

Post2007-08-01, 13:10      P.U.H Jarosław Włodarczyk- przekręt z samochodami sprow. Odpowiedz z cytatem
Dex80.
czyli rozumiem, ze miales na dzis odbior umowiony ale Pan W lub swiat sie nie zjawili. Tak?

dex80

Post2007-08-01, 13:13      P.U.H Jarosław Włodarczyk- przekręt z samochodami sprow. Odpowiedz z cytatem
Bezposrednio nie ja, ale osoba ktora znam owszem powinna dostac dzisiaj auto. Miejsce - Warszawa , w godzinach po poludniowych.

marco

Post2007-08-01, 13:15      P.U.H Jarosław Włodarczyk- przekręt z samochodami sprow. Odpowiedz z cytatem
To prawda, sprawa już jest jasna - nic z tego nie będzie.

Wprawdzie telefony już odbierają, ale to pewnie na skutek tego, że niedoszli Klienci pojawili się u nich w biurze (jak już było pisane), jednak żadnego kontaktu w Włodarczykiem (jeżeli ktoś taki istnieje w ogóle) nie mają.

Pieniędzy żadnych też nie mają, zaraz będzie tam policja, TVN, itd..., więc mają chyba problem równie wielki, jak niejaki Włodarczyk.

Opócz tego jak zapytałem o godność osoby, z którą rozmawiam - rozłączyła się...

Osoby poszkodowane muszą działać razem.

dex80

Post2007-08-01, 13:18      P.U.H Jarosław Włodarczyk- przekręt z samochodami sprow. Odpowiedz z cytatem
Z tego co wiem to w biurze pracowala takze czasem zona Pana JW, czy ktos moze to potwierdzic ?? Byla tam osoba ktora sie tak przedstawila przez telefon.

...i wszystko jasne ;)

Post2007-08-01, 13:25      P.U.H Jarosław Włodarczyk- przekręt z samochodami sprow. Odpowiedz z cytatem
Popieram marco:

Działamy razem.

Proszę o kontakt osobę, której upłynął termin dziś - dostarczenia auta.

mój e-mail: dekwadrat@vp.pl

W dobrej sytuacji są osoby, które zawarły umowy z pełnomocnikiem. Panny z sekretariatu i wszyscy inni działający w tej firmie mogą zostać również pociągnięte do odpowiedzialności karnej. Nadal mówimy o podejrzeniu niestety...

greg

Post2007-08-01, 13:39      P.U.H Jarosław Włodarczyk- przekręt z samochodami sprow. Odpowiedz z cytatem
NIe bardzo się wyznaję w tych prawnych sprawach. Ale aby otworzyć działalność trzeba mieć chyba jakieś konto oficjalne. Czy nie ma możliwości zablokowania tego konta do momentu wyjaśnienia całej sprawy. A czy ten ktoś tam w tej Brodnicy, kto niby reprezentuje interesy firmy pod nieobecność właściciela nie może zabrać głosu na forum i powiedzieć co jest grane. Wiadomym jest, że pracownicy tam to czytają. Z rozmowy ustnej i zapewnień JW ja powinienem otrzymać auto w poniedziałek lub wtorek. Dziś już jest środa - a tu JW jak słyszę się ulotnił...hmmm Sad

Forum samochodowe » Ogólnie o motoryzacji » P.U.H Jarosław Włodarczyk- przekręt z samochodami sprow. Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 18, 19, 20  Następny
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: